Kiinteistöjen kehityshankkeet

Timo Salonen on toiminut useita vuosia erilaisissa kiinteistöjen kehittämishankkeissa Omaisuudenhoitoyhtiö Arsenalin kiinteistöpäällikkönä, Kapiteeli Oy:n myyntipäällikkönä ja viimeiset yli 10 vuotta Reim Lahti Oy:n toimitusjohtajana hoitaen monenlaisia kiinteistökohteiden kauppoja, kaavoitus- ja kehityshankkeita erityisesti kaupallisissa kohteissa.

Timo Salonen on suorittanut Kiinteistöalan koulutuskeskuksessa mm. Ammatti Isännöitsijätutkinnon (AIT), Kiinteistöalan Johtamisen Erikoistutkinnon (JET) sekä ollut useita vuosia ISA – auktorisoitu isännöitsijäyrityksen toimitusjohtaja. Timo Salonen tekee myös erilaisia kiinteistöjen arviokirjoja ja luennoi kiinteistöalan ajankohtaisista aiheista asiantuntijaseminaareissa sekä on osallistunut erilaisten lainsäädäntömuutosten lausuntojen valmisteluun Isännöintiliiton työryhmissä. Lisäksi Timo Salonen on ollut usean vuoden jäsenenä Lahden Hissiprojektissa kehittämässä Lahden kaupunkiin hissittömiin taloihin esteettömyyttä uusilla hisseillä (www.hissiin.fi).

Timo Salonen on tehnyt ja järjestellyt useita lähinnä kiinteistöalan yrityskauppoja isännöinti- ja huoltoalalla sekä isännöintiyrityksen fuusioita.

Timo Salonen on FIFMA ry, toimitilajohdon yhdistyksen henkilöjäsen.

Esimerkkinä erilaisista kiinteistökohteiden kehityshankkeista:

  • 164 ha maatilan kaavoitus, jalostaminen ja myynti Asikkalan Salonsaaressa.
  • Virastotalon kaavoitus ja myynti Sysmässä.
  • Asuinkerrostalon lisärakennusoikeuskaavoitus ja saneeraus Lahdessa.
  • Toimistotalojen kehittäminen ja myynti Lahdessa.
  • Loma-asuntojen rakennuttaminen ja myynti Sodankylässä.

Katso myyntikohteet täältä.


LAKIPALVELUT
KOKEMUKSELLA

Hoidan monipuolisesti erilaisia yksityisten ja yritysten lakiasioita ja avustan sopimusten ja asiakirjojen laadinnassa. Lue lisää tarjoamistani palveluista.

Lue lisää »

KIINTEISTÖSIJOITTAMINEN JA KONSULTOINTI

Hoidan laajalla kokemuksella kiinteistön luovutuksiin liittyviä järjestelyjä. Lisäksi teen myös esimerkiksi kuntoarvioita ja kiinteistöjen arvolausuntoja.

Lue lisää »

AJANKOHTAISIA UUTISIA

Taloyhtiö.net